Winnaar (2)

Winnaar (2) klik@nrc.nl Robin Kerkhoven (15): „Ik heb vorig jaar juni op het Nederlands Kampioenschap IJslandse Paarden voor de jeugd vier gouden medailles gewonnen en werd verkozen tot Grootste Talent van het jaar. Ik mocht naar Oostenrijk voor de Wereldkampioenschappen en won twee gouden medailles met mijn paard Eyðir.”
Winnaar (2) klik@nrc.nl Robin Kerkhoven (15): „Ik heb vorig jaar juni op het Nederlands Kampioenschap IJslandse Paarden voor de jeugd vier gouden medailles gewonnen en werd verkozen tot Grootste Talent van het jaar. Ik mocht naar Oostenrijk voor de Wereldkampioenschappen en won twee gouden medailles met mijn paard Eyðir.”

Robin Kerkhoven (15): „Ik heb vorig jaar juni op het Nederlands Kampioenschap IJslandse Paarden voor de jeugd vier gouden medailles gewonnen en werd verkozen tot Grootste Talent van het jaar. Ik mocht naar Oostenrijk voor de Wereldkampioenschappen en won twee gouden medailles met mijn paard Eyðir.”