Rondkomen van 90 euro omzet per dag

India, Rajastan, Udaipur, 2007 Mevrouw Tara (40) is een van de miljoenen kleine winkeliers in India. Zij heeft een kruidenierszaak van een paar vierkante meter oppervlakte. Ook kan tegen betaling gebeld worden. Tara opent haar winkel om zeven uur 's morgens en sluit elke avond om elf uur. Soms helpt haar zoon Rahul (18) als hij niet naar school gaat. Tara zet 4500 roepies (90 euro) per dag om. Ze hoopt dat haar zoon later de winkel zal overnemen. Azie, markt, economie, voedsel, voeding, levensmiddelen, winkel, belwinkel, telefoon, straathandel, middenstand, detailhandel India, Rajastan, Udaipur, Mrs. Tara (40) is one of the millions of small shopkeepers in India. She owns a grocery shop of a few square metres. People can also use the telephone. Tara opens at 7 am. and closes every night at 11 pm. Everyday she sells for about 4500 rupees ( 90 euros). Her son Rahul (18) helps in the shop when he does not go to school. She hopes that in the future her son will take over the shop. Asia, markets, food, economy, people, shopping, Indien, Asien, Ekonomie, Wirtschaft, Stadt, Strassenhandel, Essen, Lebensmittel, Markt, Laden, Geschaeft, Foto: Martin Roemers Roemers, Martin