Overige films

Cat on a Hot Tin Roof (Richard Brooks, 1958, VS). Fameuze Tennessee Williams-verfilming over de oogkleppen en neuroses van de familie van een ongeneeslijk zieke plantagehouder uit de Mississippidelta. Paul Newman is de drankzuchtige zoon die niet meer met overspelige Elizabeth Taylor wil slapen. Niet te verwarren met de versie met Natalie Wood en Robert Wagner. ARD, 0.20-2.05u., nagesynchroniseerd.

Erik of het klein insectenboek (3) (Gidi van Liempd, 2004, Nederland/België). Zesdelige tv-versie van even vakkundige als brave kinderfilm naar de novelle van Godfried Bomans. Met echte acteurs in verbluffende kostuums van Rien Bekkers. Geschikt voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Morgen, Ned.3, 10.05-10.30u.

Little Big Girl (Morten Kohlert, 2002, Den/Zweden). In Denemarken van 19de eeuw gesitueerd sprookje over verwilderd weesje dat haar rijke grootouders zoekt. Morgen, Ned.3, 15.25-16.50u.