Tennisster Henin wint haar eerste toernooi van 2007

Dubai, 26 febr. Justine Henin heeft zaterdag het WTA-toernooi in Dubai gewonnen. De Belgische had twee sets (6-4 en 7-5) nodig om Amélie Mauresmo in de finale te verslaan. Henin won het toernooi voor de vierde keer in de afgelopen vijf jaar. Het is haar dertigste WTA-titel, maar de eerste dit jaar. De tennisster liet na haar echtscheiding de Australian Open lopen en verloor in Parijs de halve finale. De overwinning op Mauresmo was de zevende winstpartij in dertien ontmoetingen met de Française. De Amerikaanse tennisster Venus Williams heeft haar rentree in het tenniscircuit na een blessure van vier maanden gevierd met toernooiwinst. In de finale van het toernooi van Memphis was de Amerikaanse veel te sterk voor de als eerste geplaatste Israëlische Shahar Peer: 6-1 6-1.