Radio Voorkeur

Desmet live. Gast is schrijver/caretier Justus van Oel die een toneelbewerking heeft gemaakt van Rinoceros van Ionesco. Verder fotojournalist Wiebke Wilting over haar verblijf van vier maanden in Kaapstad. Radio 5, 18.02-19.50u.

Kunststof. Cabaretier Javier Guzman vertelt over zijn derde voorstelling met daarin aandacht voor zijn drankverslaving en afkickproces. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Gesprek met de dichters Frank Koenegracht en Sjoerd Kuyper over hun jarenlange correspondentie op rijm, die nu wordt uitgebracht onder de titel Dank voor je brief, het gaat iets beter. En aandacht voor de onlangs overleden schrijver A. Moonen (1937-2007) van wie binnenkort ‘voordrachten’ via de VPRO op internet te horen zijn. Concertzender, 20.03-22.00u.

Hoe?Zo! Frans Feldberg, onderzoeker bij de faculteit economie en bedrijfskunde en projectleider van Second Life binnen de Vrije Universiteit, vertelt over de plannen om onderwijskundige bijdragen te gaan leveren aan de virtuele wereld van Second Life. Radio 5, 21.03-22.00u.