Waar blijft die retrofoon nou?

motofone.pngNee, het is niet de bedoeling dat we hier te lang bij één toestel stil blijven staan. Maar veel lezers informeren al een tijdje naar de beschikbaarheid van die retro-telefoon, de F3 Motofone. Zwartwit scherm, flinterdun, geen poespas; alleen bellen en sms’en. Enfin, lees hier maar.

Dan krijg je dus zulke reacties - of die !*&^$%! eindelijk een keer te koop is:

“heb sinds het artikel van de motofone overal geinformeerd maar nergens kent men het apparaat. beste marc, hoe zit het nu met deze simpele telefoon? en aangezien dit een typisch ‘vrouwenapparaat’ blijkt te zijn ,komt hij dan wellicht in een originele kleur dan het afgezaagde zwart?graag je antwoord. het belangrijkste is,komt ie nou of niet en zo ja wanneer dan? in afwachting van je antwoord, verblijf ik, met vriendelijke groet, martje brolmann.”

Als spreekwoordelijk stukje service naar de lezer toe heeft het Hebben-team een paar aanknopingspunten bij elkaar gegoogled. De Motofone is in ieder geval beschikbaar als prepaid aanbieding bij T-Mobile. Kijkt u maar. En ook via de Wehkamp is ie te koop.
De kostprijs: 34,95 euro, met 247 sms-jes erbij. Wie geen T-Mobile bij z’n retrofoon blieft moet zelf maar even verder googlen. Of in Duitsland bestellen, dan wordt ie zelfs in een DHL-päckchen thuisbezorgd.

    • Marc Hijink