Brief

Geachte mevrouw Brandt Corstius en geachte mevrouw Cornelisse, Met veel plezier lees ik altijd uw artikelen over uw restaurantbezoek. Uw artikel over Restaurant Scheltema was leerzaam en het heeft in ieder geval opgeleverd dat het zelfvertrouwen van de jonge heer Grant bepaald geen deuk heeft opgelopen. Ik heb wel drie opmerkingen. Ten eerste is het correcte telefoonnummer 071-5161887. De naam van het cultureel centrum, het Scheltema Complex, is inderdaad afkomstig van dekenfabriek Scheltema; de Veenfabriek is het theatergezelschap in ons pand, dat regelmatig optreedt in de theaterzaal op de begane grond. En op de foto’s aan de muur (van de Vlaamse fotograaf Kris De Witte) staan Catherine Deneuve met Lars von Trier en Tony Curtis met zijn Nederlandse vriendin Mary van den Berg.

Frans Elemans, Scheltema Horeca, Leiden, www.scheltemahoreca.nl
    • Frans Elemans
    • Scheltema Horeca