Asbestschip Otapan in Rotterdamse haven aangemeerd

Asbestschip Otapan in Rotterdamse haven aangemeerd Rotterdam, 24 febr. De tanker Otapan is gisteravond om even voor tien uur in de Rotterdamse Waalhaven aangemeerd. Het 170 meter lange schip zal daar worden ontdaan van 77 ton asbest. Gisteravond werden ook verontruste omwonenden geïnformeerd over het verloop van de sanering. Een aantal bewoners vreest dat ondanks alle veiligheidsmaatregelen tijdens de sanering toch asbestdeeltjes in de lucht zullen vrijkomen. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold Rotterdam aankomst otapan foto rien zilvold
Asbestschip Otapan in Rotterdamse haven aangemeerd Rotterdam, 24 febr. De tanker Otapan is gisteravond om even voor tien uur in de Rotterdamse Waalhaven aangemeerd. Het 170 meter lange schip zal daar worden ontdaan van 77 ton asbest. Gisteravond werden ook verontruste omwonenden geïnformeerd over het verloop van de sanering. Een aantal bewoners vreest dat ondanks alle veiligheidsmaatregelen tijdens de sanering toch asbestdeeltjes in de lucht zullen vrijkomen. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold Rotterdam aankomst otapan foto rien zilvold Zilvold, Rien