1993

1993 Op 30 april 1993 schreef het Europese onderzoeksinstituut CERN in een persbericht dat een onbekend stukje software voortaan gratis beschikbaar zou zijn: het World Wide Web was geboren. Binnen de kortste keren hadden grote groepen computergebruikers het programmaatje geïnstalleerd waarmee ze naar andere computers konden surfen door simpelweg met de muis op een woordje of hyperlink te klikken.

Op 30 april 1993 schreef het Europese onderzoeksinstituut CERN in een persbericht dat een onbekend stukje software voortaan gratis beschikbaar zou zijn: het World Wide Web was geboren. Binnen de kortste keren hadden grote groepen computergebruikers het programmaatje geïnstalleerd waarmee ze naar andere computers konden surfen door simpelweg met de muis op een woordje of hyperlink te klikken.