Sperwer in de tuin

Sperwer in de tuin Er was een roofvogel in onze tuin. Hij zat op de schommel. Ik schrok een beetje toen ik hem zo dichtbij zag. Hij zat een musje achterna, maar dat mocht niet van mij. Hij was een beetje bruin en keek een beetje met gemene wenkbrauwen. Hij had ook een scherpe snavel. Het musje was achter de kattenbak gekropen, en was bang voor de roofvogel. Het was een sperwer zagen we in het vogelboek. Hij was helemaal niet bang voor mij want ik kon van heel dichtbij kijken. Papa heeft een foto gemaakt. Toen vloog de sperwer weg en het musje leefde nog. Gelukkig maar. Vogelnieuws van Josepha Bloemendal, 5 jaar, uit Tuindorp (Utrecht)

Er was een roofvogel in onze tuin. Hij zat op de schommel. Ik schrok een beetje toen ik hem zo dichtbij zag. Hij zat een musje achterna, maar dat mocht niet van mij. Hij was een beetje bruin en keek een beetje met gemene wenkbrauwen. Hij had ook een scherpe snavel. Het musje was achter de kattenbak gekropen, en was bang voor de roofvogel. Het was een sperwer zagen we in het vogelboek. Hij was helemaal niet bang voor mij want ik kon van heel dichtbij kijken. Papa heeft een foto gemaakt. Toen vloog de sperwer weg en het musje leefde nog. Gelukkig maar.

Vogelnieuws van Josepha Bloemendal, 5 jaar, uit Tuindorp (Utrecht)