Radio Voorkeur

Desmet live. Onder andere een gesprek met directeur Wim van Krimpen van het Gemeentemuseum in Den Haag Wim over de tentoonstelling Sixties, waarin aandacht voor de roerige jaren zestig die muziek, film, kunst, seks en politiek veranderden. Ook een discussie over de betekenis van de jaren zestig en of er nog iets van het elan van toen over is. Radio 5, 18.02-19.50u.

Kunststof. De multimuzikant Spinvis vertelt over zijn komen de theatertour Op een avond in het heelal waarin hij verhalen uit het leven op muzikale wijze ten gehore brengt. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Regisseur Albert ter Heerdt vertelt over zijn nieuwe speelfilm Kicks die binnenkort in première gaat. Verder in het literaire magazine Duizend Woorden het verhaal Geluk van San Bos en Wim de Bie die enkele recent gepubliceerde Bieslog-berichten toelicht. Concertzender, 20.03-22.00u.

Casa luna. Programmeur van de Zaterdagmatinee in het Concertgebouw Kees Vlaardingerbroek vertelt over de komende klassieke concertserie. Radio 1, 0.04-0.45u.