Nijn kwijt in Amsterdam

Nijn kwijt in Amsterdam Ik ging een keer naar mijn tante en toen ging ik in de avond daar ergens in Amsterdam eten en mijn moeder had mijn Nijn meegenomen wel mijn knuffel konijn en dat was mijn liefste knuffel en toen we ’s avonds thuiskwamen zat hij niet in de tas en ik moest de hele tijd huilen en mijn vader belde naar het restaurant waar we aten en daar was-ie ook niet en toen de volgende dag ging mijn tante met haar speurhond Bing zoeken en ze liepen het hele rondje wat wij ook hadden gelopen en ze vonden hem niet en die volgende dag ging mijn tante naar het restaurant en toen bleek het dat de kok hem buiten had gevonden en zo kreeg ik mijn knuffel weer terug. Want het allerleukste van Nijn is dat hij altijd terugpraat. Nijnnieuws in twee zinnen van Vera Boreel, 7 jaar, uit Bloemendaal

Ik ging een keer naar mijn tante en toen ging ik in de avond daar ergens in Amsterdam eten en mijn moeder had mijn Nijn meegenomen wel mijn knuffel konijn en dat was mijn liefste knuffel en toen we ’s avonds thuiskwamen zat hij niet in de tas en ik moest de hele tijd huilen en mijn vader belde naar het restaurant waar we aten en daar was-ie ook niet en toen de volgende dag ging mijn tante met haar speurhond Bing zoeken en ze liepen het hele rondje wat wij ook hadden gelopen en ze vonden hem niet en die volgende dag ging mijn tante naar het restaurant en toen bleek het dat de kok hem buiten had gevonden en zo kreeg ik mijn knuffel weer terug.

Want het allerleukste van Nijn is dat hij altijd terugpraat.

Nijnnieuws in twee zinnen van Vera Boreel, 7 jaar, uit Bloemendaal