Biologisch voedsel meer in trek

Biologisch voedsel meer in trek San Francisco, 23 febr. Klanten zoeken verse biologische groenten en fruit uit bij een vestiging van de winkelketen Whole Food Market in San Francisco. Whole Food Market kondigde onlangs aan dat het de keten Wild Oats Market wil overnemen voor 565 miljoen dollar (431 miljoen euro). Het bedrijf hoopt door de overname van de andere keten beter in staat te zijn te concurreren met de grote supermarktketens, die er ook steeds vaker toe overgaan om biologische voedselproducten op te nemen in hun assortiment. Foto AFP A customer shops for produce at a Whole Foods Market 22 February 2007 in San Francisco, California. Whole Foods Market Inc. announced that it plans to purchase Wild Oats Market Inc. for an estimated 565 million USD in hopes of competing with larger food chains that have started to introduce organic and prepared foods to their inventories. Justin Sullivan/Getty Images/AFP =FOR NEWSPAPER, INTERNET, TELCOS AND TELEVISION USE ONLY= AFP