Take That zonder Williams in Ahoy`

ROTTERDAM. De Britse boyband Take That treedt 1 november op in Rotterdam, verklaarde concertorganisator Mojo gisteren. In de jaren negentig scoorden Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen, Robbie Williams en Howard Donald hits als Everything Changes en Back For Good. In 1996 ging de band uit elkaar, driekwart jaar na het vertrek van Williams. Het viertal, Robbie Williams doet niet mee aan de reünie, bracht eind vorig jaar weer een nieuw album uit, getiteld Beautiful World. De groep won vorige week een Brit Award voor de single Patience, die in Engeland op 1 in de hitlijst heeft gestaan. De nieuwe single Shine verschijnt begin maart. De Britten kondigden gisteren aan in november niet alleen nieuwe nummers te spelen, maar ook oude hits. De kaartverkoop begint 2 maart.