Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Entertainment

Spoedcursus Humor

Spoedcursus Humor Cartoonschrijver Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) en cabaretier Rob Urgert geven de Spoedcursus Humor, een voorstelling over humor verluchtigd met lichbeelden. Urgert, de cabaretier van de twee, is de man die losjes met de microfoon heen en weer loopt en als een komiek de zaal bespeelt. Terwijl de studieus ogende Geleijnse voornamelijk achter het spreekgestoelte staat en op droogkomische toon zijn cursusmateriaal voorleest. Tournee t/m 26 april. Inl. 015-2159415, www.cursushumor.nl
Spoedcursus Humor Cartoonschrijver Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) en cabaretier Rob Urgert geven de Spoedcursus Humor, een voorstelling over humor verluchtigd met lichbeelden. Urgert, de cabaretier van de twee, is de man die losjes met de microfoon heen en weer loopt en als een komiek de zaal bespeelt. Terwijl de studieus ogende Geleijnse voornamelijk achter het spreekgestoelte staat en op droogkomische toon zijn cursusmateriaal voorleest. Tournee t/m 26 april. Inl. 015-2159415, www.cursushumor.nl

Cartoonschrijver Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) en cabaretier Rob Urgert geven de Spoedcursus Humor, een voorstelling over humor verluchtigd met lichbeelden. Urgert, de cabaretier van de twee, is de man die losjes met de microfoon heen en weer loopt en als een komiek de zaal bespeelt. Terwijl de studieus ogende Geleijnse voornamelijk achter het spreekgestoelte staat en op droogkomische toon zijn cursusmateriaal voorleest.

Tournee t/m 26 april. Inl. 015-2159415, www.cursushumor.nl