Spoedcursus Humor

Spoedcursus Humor Cartoonschrijver Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) en cabaretier Rob Urgert geven de Spoedcursus Humor, een voorstelling over humor verluchtigd met lichbeelden. Urgert, de cabaretier van de twee, is de man die losjes met de microfoon heen en weer loopt en als een komiek de zaal bespeelt. Terwijl de studieus ogende Geleijnse voornamelijk achter het spreekgestoelte staat en op droogkomische toon zijn cursusmateriaal voorleest. Tournee t/m 26 april. Inl. 015-2159415, www.cursushumor.nl
Spoedcursus Humor Cartoonschrijver Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) en cabaretier Rob Urgert geven de Spoedcursus Humor, een voorstelling over humor verluchtigd met lichbeelden. Urgert, de cabaretier van de twee, is de man die losjes met de microfoon heen en weer loopt en als een komiek de zaal bespeelt. Terwijl de studieus ogende Geleijnse voornamelijk achter het spreekgestoelte staat en op droogkomische toon zijn cursusmateriaal voorleest. Tournee t/m 26 april. Inl. 015-2159415, www.cursushumor.nl

Cartoonschrijver Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) en cabaretier Rob Urgert geven de Spoedcursus Humor, een voorstelling over humor verluchtigd met lichbeelden. Urgert, de cabaretier van de twee, is de man die losjes met de microfoon heen en weer loopt en als een komiek de zaal bespeelt. Terwijl de studieus ogende Geleijnse voornamelijk achter het spreekgestoelte staat en op droogkomische toon zijn cursusmateriaal voorleest.

Tournee t/m 26 april. Inl. 015-2159415, www.cursushumor.nl