Sándor Márai

Sándor Márai Na het prachtige toneelstuk Gloed, naar de gelijknamige roman van de Hongaarse schrijver Sándor Márai, brengt regisseur Ursul de Geer het boek Kentering van een huwelijk als theatervoorstelling. Hoofdrolspeler Huub Stapel vertolkt een oudere man die vastloopt in het huwelijk. Tegenspeelster Will van Kralingen probeert ten koste van alles haar echtgenoot te behagen en het huwelijk te redden. Maar er is een derde speler in het spel: de jongere Judit, een fraaie rol van Saskia Temmink. Tournee t/m 5 juni. Inl www.impresariaatwallis.nl Kentering van een Huwelijk naar Sandor Marai Impresariaat Wallis bewerking en regie: Ursul de Geer, bewerking:Laurens Spoor Spel: Will van Kralingen,Huub Stapel, Saskia Temmink, Just Meijer
Sándor Márai Na het prachtige toneelstuk Gloed, naar de gelijknamige roman van de Hongaarse schrijver Sándor Márai, brengt regisseur Ursul de Geer het boek Kentering van een huwelijk als theatervoorstelling. Hoofdrolspeler Huub Stapel vertolkt een oudere man die vastloopt in het huwelijk. Tegenspeelster Will van Kralingen probeert ten koste van alles haar echtgenoot te behagen en het huwelijk te redden. Maar er is een derde speler in het spel: de jongere Judit, een fraaie rol van Saskia Temmink. Tournee t/m 5 juni. Inl www.impresariaatwallis.nl Kentering van een Huwelijk naar Sandor Marai Impresariaat Wallis bewerking en regie: Ursul de Geer, bewerking:Laurens Spoor Spel: Will van Kralingen,Huub Stapel, Saskia Temmink, Just Meijer Duin, Ben van

Na het prachtige toneelstuk Gloed, naar de gelijknamige roman van de Hongaarse schrijver Sándor Márai, brengt regisseur Ursul de Geer het boek Kentering van een huwelijk als theatervoorstelling. Hoofdrolspeler Huub Stapel vertolkt een oudere man die vastloopt in het huwelijk. Tegenspeelster Will van Kralingen probeert ten koste van alles haar echtgenoot te behagen en het huwelijk te redden. Maar er is een derde speler in het spel: de jongere Judit, een fraaie rol van Saskia Temmink.

Tournee t/m 5 juni. Inl www.impresariaatwallis.nl