Notes on a Scandal

Notes on a Scandal Perfect gecaste acteursfilm. Judi Dench en Cate Blanchett mogen schitteren in dit psychologisch drama over twee leraressen op een middelbare school van bedenkelijk allooi. Dench speelt de oudere, sarcastische Barbara, die als een baksteen valt voor de charmes van nieuwkomer Sheba (Blanchett). Via de dagboekaantekeningen van Barbara volgen we de ontwikkeling in hun verhouding. Maar die aantekeningen blijken drastisch te verschillen van de werkelijke situatie. Regie: Richard Eyre. Met: Judi Dench, Cate Blanchett, Bill Nighy, Andrew Simpson. In: 12 bioscopen. Judi Dench in NOTES ON A SCANDAL. Photo Credit: Clive Coote
Notes on a Scandal Perfect gecaste acteursfilm. Judi Dench en Cate Blanchett mogen schitteren in dit psychologisch drama over twee leraressen op een middelbare school van bedenkelijk allooi. Dench speelt de oudere, sarcastische Barbara, die als een baksteen valt voor de charmes van nieuwkomer Sheba (Blanchett). Via de dagboekaantekeningen van Barbara volgen we de ontwikkeling in hun verhouding. Maar die aantekeningen blijken drastisch te verschillen van de werkelijke situatie. Regie: Richard Eyre. Met: Judi Dench, Cate Blanchett, Bill Nighy, Andrew Simpson. In: 12 bioscopen. Judi Dench in NOTES ON A SCANDAL. Photo Credit: Clive Coote Coote, Clive

Perfect gecaste acteursfilm. Judi Dench en Cate Blanchett mogen schitteren in dit psychologisch drama over twee leraressen op een middelbare school van bedenkelijk allooi. Dench speelt de oudere, sarcastische Barbara, die als een baksteen valt voor de charmes van nieuwkomer Sheba (Blanchett). Via de dagboekaantekeningen van Barbara volgen we de ontwikkeling in hun verhouding. Maar die aantekeningen blijken drastisch te verschillen van de werkelijke situatie.

Regie: Richard Eyre. Met: Judi Dench, Cate Blanchett, Bill Nighy, Andrew Simpson. In: 12 bioscopen.