Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Maria Mena

Maria Mena Ze blijft maar terugkomen, telkens voor een groter publiek, de twintigjarige Noorse zangeres Maria Mena met een Amerikaanse vader die het etherisch-Scandinavische van een jonge Björk koppelt aan een dynamische rockperformance à la Alanis Morissette. Maria maakt van haar hart geen moordkuil op haar cd Apparently Unaffected en gooit haar frustraties eruit, na een moeilijke jeugd die een goudmijn blijkt voor aantrekkelijke liedjes. 28 feb Vredenburg, Utrecht, 1 maart Effenaar, Eindhoven. 29-09-2006, UTRECHT MARIA MENA FOTO ISABEL NABUURS
Maria Mena Ze blijft maar terugkomen, telkens voor een groter publiek, de twintigjarige Noorse zangeres Maria Mena met een Amerikaanse vader die het etherisch-Scandinavische van een jonge Björk koppelt aan een dynamische rockperformance à la Alanis Morissette. Maria maakt van haar hart geen moordkuil op haar cd Apparently Unaffected en gooit haar frustraties eruit, na een moeilijke jeugd die een goudmijn blijkt voor aantrekkelijke liedjes. 28 feb Vredenburg, Utrecht, 1 maart Effenaar, Eindhoven. 29-09-2006, UTRECHT MARIA MENA FOTO ISABEL NABUURS Nabuurs, Isabel

Ze blijft maar terugkomen, telkens voor een groter publiek, de twintigjarige Noorse zangeres Maria Mena met een Amerikaanse vader die het etherisch-Scandinavische van een jonge Björk koppelt aan een dynamische rockperformance à la Alanis Morissette. Maria maakt van haar hart geen moordkuil op haar cd Apparently Unaffected en gooit haar frustraties eruit, na een moeilijke jeugd die een goudmijn blijkt voor aantrekkelijke liedjes.

28 feb Vredenburg, Utrecht, 1 maart Effenaar, Eindhoven.