Manuale D’amore

Manuale D’amore De Manuale d’amore, het handboek van de liefde uit de titel, is een gesproken zelfhulpboek met vier hoofdstukken – de verliefdheid, de crisis, het verraad en de verlatenheid – die corresponderen met de vier episodes van de film. De vier fases krijgen van regisseur Giovanni Veronesi elk een eigen toon. De liefde van werkloze Tomasso, die in het eerste deel een lift geeft aan Giulia en haar daarna om haar telefoonnummer vraagt is het eenvoudigst en daarom het meest innemend. Met: Jasmine Trinca, Silvio Muccino, Sergio Rubini. In 3 bioscopen. scene uit de film Manuale d'Amore (2005) FOTO: A-Film
Manuale D’amore De Manuale d’amore, het handboek van de liefde uit de titel, is een gesproken zelfhulpboek met vier hoofdstukken – de verliefdheid, de crisis, het verraad en de verlatenheid – die corresponderen met de vier episodes van de film. De vier fases krijgen van regisseur Giovanni Veronesi elk een eigen toon. De liefde van werkloze Tomasso, die in het eerste deel een lift geeft aan Giulia en haar daarna om haar telefoonnummer vraagt is het eenvoudigst en daarom het meest innemend. Met: Jasmine Trinca, Silvio Muccino, Sergio Rubini. In 3 bioscopen. scene uit de film Manuale d'Amore (2005) FOTO: A-Film A-Film

De Manuale d’amore, het handboek van de liefde uit de titel, is een gesproken zelfhulpboek met vier hoofdstukken – de verliefdheid, de crisis, het verraad en de verlatenheid – die corresponderen met de vier episodes van de film. De vier fases krijgen van regisseur Giovanni Veronesi elk een eigen toon. De liefde van werkloze Tomasso, die in het eerste deel een lift geeft aan Giulia en haar daarna om haar telefoonnummer vraagt is het eenvoudigst en daarom het meest innemend.

Met: Jasmine Trinca, Silvio Muccino, Sergio Rubini. In 3 bioscopen.