Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Film

Letters from Iwo Jima

Letters from Iwo Jima De Amerikaanse regisseur Clint Eastwood maakte vorig jaar Flag of Our Fathers, waarin hij de legendarische Amerikaanse verovering van Iwo Jima op Japan in een bitter perspectief plaatste. In Letters from Iwo Jima toont Eastwood de strijd om datzelfde eiland van de Japanse kant. De soldaten hebben zich ingegraven en wachten op de Amerikanen. Wij leren hen kennen via de brieven die ze naar huis schreven, maar niet meer konden versturen. Met: Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara, Ryo Kase. In: 20 bioscopen. scene uit de film Letters from Iwo Jima (2006) FOTO: Warner Bros PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION.
Letters from Iwo Jima De Amerikaanse regisseur Clint Eastwood maakte vorig jaar Flag of Our Fathers, waarin hij de legendarische Amerikaanse verovering van Iwo Jima op Japan in een bitter perspectief plaatste. In Letters from Iwo Jima toont Eastwood de strijd om datzelfde eiland van de Japanse kant. De soldaten hebben zich ingegraven en wachten op de Amerikanen. Wij leren hen kennen via de brieven die ze naar huis schreven, maar niet meer konden versturen. Met: Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara, Ryo Kase. In: 20 bioscopen. scene uit de film Letters from Iwo Jima (2006) FOTO: Warner Bros PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION. Warner Bros

De Amerikaanse regisseur Clint Eastwood maakte vorig jaar Flag of Our Fathers, waarin hij de legendarische Amerikaanse verovering van Iwo Jima op Japan in een bitter perspectief plaatste. In Letters from Iwo Jima toont Eastwood de strijd om datzelfde eiland van de Japanse kant. De soldaten hebben zich ingegraven en wachten op de Amerikanen. Wij leren hen kennen via de brieven die ze naar huis schreven, maar niet meer konden versturen.

Met: Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara, Ryo Kase. In: 20 bioscopen.