Kantelbaar

Kantoortje spelen met HTC
Kantoortje spelen met HTC

Sommige gadgets zijn het stadium van speelgoed ruimschoots voorbij. Maar met de HTC X7500 Advantage kun je wel heel leuk kantoortje spelen. Het is een crossover tussen een notebook, een telefoon met snel internet en een navigatiesysteem. De X7500 heeft een 5 inch scherm, 3 megapixel camera en een volledig (afneembaar) toetsenbord. Het meest bijzondere is de VueFlo-techniek waarmee je kunt scrollen door het apparaat scheef te houden. Dat doet denken aan de controller van de Sony PlayStation 3 (kantelen om in het spel een auto of een vliegtuig te bewegen) of de geavanceerde bewegingssensoren van de Nintendo Wii. Het kantelbare kantoor van HTC kan met z’n ingebouwde GPS-ontvanger ook TomTom Navigator 6 draaien. De batterij gaat bij ‘gewoon bellen’ een uurtje of vijf mee.

Marc Hijink

Meer specificaties van de HTC X7500 op nrc.nl/hebben