Ivan Fischer

Ivan Fischer In de serie ‘Meer dan Mozart’ in het Amsterdamse Concertgebouw concerteren dirigent Ivan Fischer en zijn Boedapest Festival Orkest, dat vaak wordt omschreven als ‘het beste orkest van Oost-Europa’. Op het programma met Mozarts Sinfonia concertante KV 297b staat dus nog meer: de Symfonie nr 88 in G van Joseph Haydn en de Vierde symfonie van Beethoven. Samen vertegenwoordigen Haydn, Mozart en Beethoven de klassieke Weense muziek. Boedapest Festival Orkest: 23 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 Ivan Fischer Foto NRCH'Blad, Maurice Boyer 031023
Ivan Fischer In de serie ‘Meer dan Mozart’ in het Amsterdamse Concertgebouw concerteren dirigent Ivan Fischer en zijn Boedapest Festival Orkest, dat vaak wordt omschreven als ‘het beste orkest van Oost-Europa’. Op het programma met Mozarts Sinfonia concertante KV 297b staat dus nog meer: de Symfonie nr 88 in G van Joseph Haydn en de Vierde symfonie van Beethoven. Samen vertegenwoordigen Haydn, Mozart en Beethoven de klassieke Weense muziek. Boedapest Festival Orkest: 23 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 Ivan Fischer Foto NRCH'Blad, Maurice Boyer 031023 Boyer, Maurice

In de serie ‘Meer dan Mozart’ in het Amsterdamse Concertgebouw concerteren dirigent Ivan Fischer en zijn Boedapest Festival Orkest, dat vaak wordt omschreven als ‘het beste orkest van Oost-Europa’. Op het programma met Mozarts Sinfonia concertante KV 297b staat dus nog meer: de Symfonie nr 88 in G van Joseph Haydn en de Vierde symfonie van Beethoven. Samen vertegenwoordigen Haydn, Mozart en Beethoven de klassieke Weense muziek.

Boedapest Festival Orkest: 23 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345