De Kleine Kapitein

De Kleine Kapitein De tover van De Kleine Kapitein, de nieuwe jeugdvoorstelling van het Van Engelenburg Theater, zit hem vooral in de fantasievolle taal van Paul Biegel, van wiens bekroonde avonturenboeken producent en componist André Arends een muzikale bewerking maakte. Hoewel de voorstelling zeer lichamelijk is, met doldrieste klimpartijen in masten en woeste, stormwerende gebaren, houdt regisseur Bruun Kuijt het vooral sober; vol kabbelende geheimzinnigheid en dreigend gevaar. Tournee: t/m 25/5. Inl. 023-5315578, www.mijnkleinekapitein.nl.
De Kleine Kapitein De tover van De Kleine Kapitein, de nieuwe jeugdvoorstelling van het Van Engelenburg Theater, zit hem vooral in de fantasievolle taal van Paul Biegel, van wiens bekroonde avonturenboeken producent en componist André Arends een muzikale bewerking maakte. Hoewel de voorstelling zeer lichamelijk is, met doldrieste klimpartijen in masten en woeste, stormwerende gebaren, houdt regisseur Bruun Kuijt het vooral sober; vol kabbelende geheimzinnigheid en dreigend gevaar. Tournee: t/m 25/5. Inl. 023-5315578, www.mijnkleinekapitein.nl.

De tover van De Kleine Kapitein, de nieuwe jeugdvoorstelling van het Van Engelenburg Theater, zit hem vooral in de fantasievolle taal van Paul Biegel, van wiens bekroonde avonturenboeken producent en componist André Arends een muzikale bewerking maakte. Hoewel de voorstelling zeer lichamelijk is, met doldrieste klimpartijen in masten en woeste, stormwerende gebaren, houdt regisseur Bruun Kuijt het vooral sober; vol kabbelende geheimzinnigheid en dreigend gevaar.

Tournee: t/m 25/5. Inl. 023-5315578, www.mijnkleinekapitein.nl.