Carnaval (4)

Carnaval (4) klik@nrc.nl Louis van Stralendorff: „Wanneer je zoals Hidde op 11-11-2003 in Tilburg bent geboren, dan moet je wel een (carnavals-)feestbeest zijn. Hidde is er zo een. Getooid met pruik en geschminkt door mama Leonie stortte hij zich, bijna onherkenbaar, in het feestgedruis.”
Carnaval (4) klik@nrc.nl Louis van Stralendorff: „Wanneer je zoals Hidde op 11-11-2003 in Tilburg bent geboren, dan moet je wel een (carnavals-)feestbeest zijn. Hidde is er zo een. Getooid met pruik en geschminkt door mama Leonie stortte hij zich, bijna onherkenbaar, in het feestgedruis.”

Louis van Stralendorff: „Wanneer je zoals Hidde op 11-11-2003 in Tilburg bent geboren, dan moet je wel een (carnavals-)feestbeest zijn. Hidde is er zo een. Getooid met pruik en geschminkt door mama Leonie stortte hij zich, bijna onherkenbaar, in het feestgedruis.”