Nieuw filmpje JFK vlak voor moord

Nieuw filmpje JFK vlak voor moord Dallas. Een fragment uit het onlangs opgedoken filmpje waarop toenmalig president John F. Kennedy met zijn vrouw Jackie te zien is vlak voordat hij wordt doodgeschoten. Het 40 seconden durende filmpje uit 1963 is sinds maandagavond te zien op internet. De geluidloze amateurbeelden van George Jefferies (82) beginnen ongeveer 90 seconden voordat de president neergeschoten wordt. De aanslag zelf is niet te zien. Foto Reuters A still image from previously unreleased footage shows the late U.S. President John F. Kennedy (L) and the late Jacqueline Kennedy (R) riding in a motorcade in Dallas, Texas, moments before he was gunned down on November 22, 1963 in this image released on February 19, 2007. The film was donated to the Sixth Floor Museum in Dallas by amateur photographer George Jefferies and his son-in-law, Wayne Graham. It was released to coincide with the Presidents Day federal holiday. MUST BE USED BY FEBRUARY 24, 2007. REUTERS/The Sixth Floor Museum at Dealey Plaza/Handout (UNITED STATES). NO ARCHIVES. NO SALES. REUTERS