Datingsites

www.match.com

Hoewel het zoeken van een vriend, vriendin of geliefde via internet vaak op een deceptie uitloopt, blijft het aantal datingsites groeien. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland. Zo ontwikkelt het ‘web’ zich steeds meer tot de digitale snelweg naar liefde. Tot die conclusie komt Internet Security Systems, onderdeel van IBM. Het bedrijf signaleert een toename van het aantal datingsites met 16,7 procent over de laatste twaalf maanden. Nederland speelt een belangrijke rol, want wereldwijd staat Nederland op de vijfde plaats (3,2 procent) als het gaat om landen waar datingsites zijn ondergebracht. Op de eerste plaats staan de Verenigde Staten met 58 procent, Duitsland is tweede met met 17,7 procent en China met 5,1 procent is de derde.)

Enkele sites voor partnerjacht: www.relatieplanet.nl; www.match.com; www.lexa.nl;www.iwannadate.nl; www.parship.nl en www.mundo.nl