Zo’n man gun je een goede advocaat

Zo’n man gun je een goede advocaat Bram Moszkowicz hield live op tv een pleidooi van drie kwartier. Wat zei hij? Wat bedoelde hij? En heeft hij gelijk? pagina 4 en 5, en 27 Bram Moszkowicz vlak voor zijn persconferentie gistermiddag. Foto Bas Czerwinski 19-02-2007, AMSTERDAM. BRAM MOSZKOWICZ KOMT DE ZAAL BINNEN VOOR AANVANG VAN DE PERSCONFERENTIE. FOTO BAS CZERWINSKI
Zo’n man gun je een goede advocaat Bram Moszkowicz hield live op tv een pleidooi van drie kwartier. Wat zei hij? Wat bedoelde hij? En heeft hij gelijk? pagina 4 en 5, en 27 Bram Moszkowicz vlak voor zijn persconferentie gistermiddag. Foto Bas Czerwinski 19-02-2007, AMSTERDAM. BRAM MOSZKOWICZ KOMT DE ZAAL BINNEN VOOR AANVANG VAN DE PERSCONFERENTIE. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

pagina 4 en 5, en 27