Rouw na explosie trein in India

Rouw na explosie trein in India Paniapat. Drie Indiërs rouwen bij een ziekenhuis in Paniapat, nadat ze te horen hebben gekregen dat vijf familieleden uit Pakistan zijn omgekomen bij de bomexplosies in een trein. De Samjhauta (Vriendschap) Express was gisteren op weg van India naar Pakistan, toen in twee wagons bommen ontploften. Bij de explosies kwamen 66 inzittenden om. Foto AFP zie ook pagina 7 Indian nationals Vakil Mohammad (3-L), Riyaz Fatima (L) and Raees Fatima (2-L) express their grief at the mortuary of the Civil Hospital in Paniapat, some 100 Kms north of New Delhi, 19 February 2007, after hearing that five of their Relatives from Pakistan died in the blast on the "Samjhauta (Friendship) Express". Sixty-six people burned to death after explosions ignited a fireball on a train from India to Pakistan in an attack condemned as terrorism aimed at derailing the South Asian peace process. AFP PHOTO/Prakash SINGH
Rouw na explosie trein in India Paniapat. Drie Indiërs rouwen bij een ziekenhuis in Paniapat, nadat ze te horen hebben gekregen dat vijf familieleden uit Pakistan zijn omgekomen bij de bomexplosies in een trein. De Samjhauta (Vriendschap) Express was gisteren op weg van India naar Pakistan, toen in twee wagons bommen ontploften. Bij de explosies kwamen 66 inzittenden om. Foto AFP zie ook pagina 7 Indian nationals Vakil Mohammad (3-L), Riyaz Fatima (L) and Raees Fatima (2-L) express their grief at the mortuary of the Civil Hospital in Paniapat, some 100 Kms north of New Delhi, 19 February 2007, after hearing that five of their Relatives from Pakistan died in the blast on the "Samjhauta (Friendship) Express". Sixty-six people burned to death after explosions ignited a fireball on a train from India to Pakistan in an attack condemned as terrorism aimed at derailing the South Asian peace process. AFP PHOTO/Prakash SINGH AFP