Overige films

Buster (David Green, 1988, Engeland). Charmant maar onhandig geschreven mengsel van misdaadfilm, komedie en ‘love story’ vertelt authentieke geschiedenis van Buster Edwards, een Londense kruimeldief die in 1963 meedeed aan de Grote Treinroof en tot zijn verbazing uitgroeide tot een der meest gezochte criminelen van het koninkrijk. Innemend debuut van Phil Collins als serieus acteur. BBC1, 0.15-1.50u.

The Biggest Bundle of Them All (Ken Annakin, 1968, VS). Lichtgewicht misdaadkomedie. Gepensioneerde gangster Vittorio de Sica helpt zijn amateurontvoerders een trein te beroven. Ook met Robert Wagner, Raquel Welch. ARD, 0.20-2.05u., nagesynchroniseerd.

Erik of het klein insectenboek (3) (Gidi van Liempd, 2004, Nld/België). Zesdelige tv-versie van even vakkundige als brave kinderfilm naar de allegorische novelle van Godfried Bomans. Morgen, Ned.3, 10.05-10.30u.