Televisie Overige Films

Executive Decision (Stuart Baird, 1996, VS). Actiefilm. Steven Seagal entert een door terroristen gekaapt vliegtuig. SBS6, 20.30-23.25u., onderbroken door reclame en Hart van Nederland.

* Cosi (Mark Joffe, 1996, Australië). Ben Mendelsohn is een dramatherapeut die met de patiënten van een psychiatrische inrichting Mozarts Cosi fan tutte instudeert. Succeskomedie, naar een toneelstuk van Louis Nowra, kent zowel scherpzinnige als sentimentele momenten en heeft soms een echo van One Flew over the Cuckoo’s Nest. Ook met Barry Otto, Toni Colette en een gastrol van Greta Scacchi. BBC2, 0.40-2.15u.

Erik of het klein insectenboek (2) (Gidi van Liempd, 2004, Ned/België). Zesdelige televisie-versie van even vakkundige als brave kinderfilm naar de allegorische novelle van Godfried Bomans. Met echte acteurs in verbluffende kostuums van Rien Bekkers. Voor kinderen van 7 tot 11. Morgen, Ned.3, 10.05-10.30u.