Mauresmo mag racket houden

Mauresmo mag racket houden Antwerpen, 19 febr. De duurste trofee in het proftennis is sinds gisteren in handen van Amélie Mauresmo. De Française versloeg in de finale van de Antwerp Diamond Games de Belgische Klim Clijsters. Dankzij die derde eindzege in vijf jaar mag Mauresmo de wisseltrofee mee naar huis nemen: een racket van vier kilo, belegd met goud en 1.702 diamanten. Het grote juweel is 1 miljoen euro waard. Voor Clijsters was het meteen haar laatste wedstrijd in België. Ze stopt na dit seizoen. Foto AP France's Amelie Mauresmo kisses the golden racket as she wins the final of the Diamond games against Belgium's Kim Clijsters in Antwerp, Belgium, Sunday Feb. 18, 2007. Mauresmo shows her trophy, the golden racket decorated with 1,702 diamonds and worth 1 million euros (US$ 1.3 million). (AP Photo/Yves Logghe) Associated Press