Wintersporters op weg naar sneeuw

Wintersporters op weg naar sneeuw Utrecht, 17 febr. Op het Jaarbeursplein in Utrecht was het gisteren een komen en gaan van mensen die op wintersport gingen. Ieder jaar op de vrijdag voor de krokusvakantie zorgt de uittocht van vakantiegangers naar de wintersportgebieden voor een verkeerschaos rond het Jaarbeursplein. De onlangs opgerichte non-profit organisatie Snow Safety Center waarschuwde deze week wintersporters om de komende dagen op de piste te blijven. Er zou buiten de pistes een aanzienlijke kans zijn op lawines omdat er de laatste dagen veel verse sneeuw is gevallen. Na het weekend zou de situatie met name in Oostenrijk en Zwitserland waarschijnlijk verbeteren. Foto WFA WFA45:NEDERLAND OP WINTERSPORT:UTRECHT;16FEB2007- Ieder jaar op de vrijdag aan het begin van de Carnavalsvakantie zorgt de uittocht van vakantiegangers naar de wintersportgebieden voor een enorme verkeerschaos rond het Jaarbeursplein in Utrecht. WFA/jvdh/str. Herbert Wiggerman WFA
Wintersporters op weg naar sneeuw Utrecht, 17 febr. Op het Jaarbeursplein in Utrecht was het gisteren een komen en gaan van mensen die op wintersport gingen. Ieder jaar op de vrijdag voor de krokusvakantie zorgt de uittocht van vakantiegangers naar de wintersportgebieden voor een verkeerschaos rond het Jaarbeursplein. De onlangs opgerichte non-profit organisatie Snow Safety Center waarschuwde deze week wintersporters om de komende dagen op de piste te blijven. Er zou buiten de pistes een aanzienlijke kans zijn op lawines omdat er de laatste dagen veel verse sneeuw is gevallen. Na het weekend zou de situatie met name in Oostenrijk en Zwitserland waarschijnlijk verbeteren. Foto WFA WFA45:NEDERLAND OP WINTERSPORT:UTRECHT;16FEB2007- Ieder jaar op de vrijdag aan het begin van de Carnavalsvakantie zorgt de uittocht van vakantiegangers naar de wintersportgebieden voor een enorme verkeerschaos rond het Jaarbeursplein in Utrecht. WFA/jvdh/str. Herbert Wiggerman WFA WFA