What is the What

What is the What literatuur Voor What is the What, The Autobiography of Valentino Achak Deng heeft de Amerikaanse schrijver Dave Eggers het levensverhaal van deze Soedanese vluchteling, een voormalige zogenoemde ‘Lost Boy’, in romanvorm gegoten. „What is the What (...) is een van die moderne mengsels van fictie en non-fictie die de emotionele waarheid van een geschiedenis willen overbrengen. Je kunt het zelfs hip noemen, typerend voor een generatie die engagement verknoopt met de goede zaken des levens. Praktisch idealisme in de vorm van vijfhonderd pagina’s wezenlijke aandacht voor het lot van een ander.” Maartje Somers, 16 februari 2007 Dave Eggers: What is the What, 475 blz., Uitg. McSweeney’s. Wat is de wat, 532 blz. Uitg. Rothschild &Bach.

Voor What is the What, The Autobiography of Valentino Achak Deng heeft de Amerikaanse schrijver Dave Eggers het levensverhaal van deze Soedanese vluchteling, een voormalige zogenoemde ‘Lost Boy’, in romanvorm gegoten.

„What is the What (...) is een van die moderne mengsels van fictie en non-fictie die de emotionele waarheid van een geschiedenis willen overbrengen. Je kunt het zelfs hip noemen, typerend voor een generatie die engagement verknoopt met de goede zaken des levens. Praktisch idealisme in de vorm van vijfhonderd pagina’s wezenlijke aandacht voor het lot van een ander.”

Maartje Somers, 16 februari 2007

Dave Eggers: What is the What, 475 blz., Uitg. McSweeney’s. Wat is de wat, 532 blz. Uitg. Rothschild &Bach.