Pad voor rolstoelen bij monument

Pad voor rolstoelen bij monument Amsterdam, 16 febr. Bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam wordt een looppad over de traptreden gemaakt om het monument rolstoelvriendelijk te maken. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei had al jaren geleden de gemeente Amsterdam verzocht om het monument beter toegankelijk te maken voor minder validen. Bij voorgaande herdenkingen werden planken neergelegd zodat mensen met een rolstoel bij het monument konden komen. De werkzaamheden zijn klaar voor de herdenking op 4 mei. Foto NRC Handelsblad, Maurice Boyer Bij het monument op de Dam wordt aan een rolstoelpassage gewerkt Foto NRC HBlad Maurice Boyer 070215 bouw bouwterreinen gehandicapten
Pad voor rolstoelen bij monument Amsterdam, 16 febr. Bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam wordt een looppad over de traptreden gemaakt om het monument rolstoelvriendelijk te maken. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei had al jaren geleden de gemeente Amsterdam verzocht om het monument beter toegankelijk te maken voor minder validen. Bij voorgaande herdenkingen werden planken neergelegd zodat mensen met een rolstoel bij het monument konden komen. De werkzaamheden zijn klaar voor de herdenking op 4 mei. Foto NRC Handelsblad, Maurice Boyer Bij het monument op de Dam wordt aan een rolstoelpassage gewerkt Foto NRC HBlad Maurice Boyer 070215 bouw bouwterreinen gehandicapten Boyer, Maurice