Mijn Valentijn (5)

Mijn Valentijn (5) klik@nrc.nl Anneeke Baerends: „Hierbij een foto van ‘mijn Valentijn’. Hoewel het tafereel door mij in scène is gezet, vind ik de foto tóch ontroerend. De lichtval in huis was op dat moment zo mooi en het ontstane beeld is zo sereen. De appel staat symbool voor verleiding en dat de kleuren toevallig ook nog roze zijn, komt natuurlijk helemaal mooi uit als het over liefde gaat!” Baerends, Anneeke

Anneeke Baerends: „Hierbij een foto van ‘mijn Valentijn’. Hoewel het tafereel door mij in scène is gezet, vind ik de foto tóch ontroerend. De lichtval in huis was op dat moment zo mooi en het ontstane beeld is zo sereen. De appel staat symbool voor verleiding en dat de kleuren toevallig ook nog roze zijn, komt natuurlijk helemaal mooi uit als het over liefde gaat!”