I-stepper

I-stepper Voor je het weet is het winter! Maar nu is er....de I-stepper (ice-stepper). Je kan glijden, skaten en grinden, the ultimate winterfun! Alles wat je nodig hebt is een I-step en een I-shoe. De I-shoe is een schoen die spijkertjes onder de zool heeft, waar je je lekker schrap mee kunt zetten! Straks in de winkel voor maar 85 eurootjes (incl. shoe). Ik heb de I-stepper uitgevonden. Dit is maar een simpel model die ik zelf kon maken. Het is een step met schaatsen eronder. Je zet je af met een schoen met spijkers eronder (in dit geval een ouwe golfschoen). Ik heb hem uitgevonden toen ik tien was en ik heb de uitvindwedstrijd op school al gewonnen. ik hoop dat ik in de krant kom, want dan wordt mijn uitvinding misschien ontdekt. Uitvinding van Floris Emanuel, 11 jaar, uit Warmond (ZH)

Voor je het weet is het winter! Maar nu is er....de I-stepper (ice-stepper). Je kan glijden, skaten en grinden, the ultimate winterfun! Alles wat je nodig hebt is een I-step en een I-shoe. De I-shoe is een schoen die spijkertjes onder de zool heeft, waar je je lekker schrap mee kunt zetten! Straks in de winkel voor maar 85 eurootjes (incl. shoe).

Ik heb de I-stepper uitgevonden. Dit is maar een simpel model die ik zelf kon maken. Het is een step met schaatsen eronder. Je zet je af met een schoen met spijkers eronder (in dit geval een ouwe golfschoen). Ik heb hem uitgevonden toen ik tien was en ik heb de uitvindwedstrijd op school al gewonnen. ik hoop dat ik in de krant kom, want dan wordt mijn uitvinding misschien ontdekt.

Uitvinding van Floris Emanuel, 11 jaar, uit Warmond (ZH)