Beurs Frankfurt krijgt een nieuwe handelsvloer

Beurs Frankfurt krijgt een nieuwe handelsvloer Frankfurt, 16 febr. De grootste zaal van de Deutsche Börse in Frankfurt wordt ingrijpend verbouwd. De drie oude, rechthoekige blokken met hokjes van handelaren worden vervangen door vijf ronde en twee halfronde open werkruimten. Belangrijker dan de uiterlijke zijn de technische aanpassingen. Zo krijgen de handelaren ergonomisch verantwoorde werkplekken. Niet alles verandert: het grote DAX-bord blijft, evenals het wandscherm waarop koersen worden weergegeven. De nieuwe zaal gaat op 27 februari open. Foto Reuters A general view shows the new trading floor of the Frankfurt stock exchange, February 15, 2007. The completely new designed trading floor will be opened officially on February 26. REUTERS/Kai Pfaffenbach (GERMANY) REUTERS