The Good Shepherd

The Good Shepherd Elke ochtend wandelt Edward Wilson, weggedoken in een lange regenjas, overdreven onopvallend naar kantoor. Daar maakt hij een begin met de Koude Oorlog, want Wilson is een CIA-agent en The Good Shepherd toont de vroege jaren van de roemruchte Amerikaanse inlichtingendienst. Robert DeNiro filmt de spionnenwereld als een grijs universum, waarin de enige kleur komt van de bijfiguren. Matt Damon draagt de film als Edward Wilson. Regie: Robert De Niro. Met Matt Damon, Angelina Jolie, Michael Gambon. In: 58 bioscopen MATT DAMON as Edward Wilson, a man who believes in America and sacrifices everything he loves to protect it, in the untold story of the birth of the CIA, "The Good Shepherd".

Elke ochtend wandelt Edward Wilson, weggedoken in een lange regenjas, overdreven onopvallend naar kantoor. Daar maakt hij een begin met de Koude Oorlog, want Wilson is een CIA-agent en The Good Shepherd toont de vroege jaren van de roemruchte Amerikaanse inlichtingendienst. Robert DeNiro filmt de spionnenwereld als een grijs universum, waarin de enige kleur komt van de bijfiguren. Matt Damon draagt de film als Edward Wilson.

Regie: Robert De Niro. Met Matt Damon, Angelina Jolie, Michael Gambon. In: 58 bioscopen