Sixties!

Sixties! De tentoonstelling Sixties! is één nostalgische draaikolk van muziek, polygoonjournaals en kunst. Pop, Op en Minimal Art hangen door elkaar, er is een verzameling mini-jurken te zien, maar ook de broek van Jimi Hendrix. Zelfs Constant, Armando en Asger Jorn zijn vertegenwoordigd – in een zalenlange lofzang op de maatschappij. Het cola-gevoel overheerst zo sterk dat het alle kritische noten wegvaagt. Kunsthistorisch wringt de boel. Sixties! T/m 29 april in het Haags Gemeentemuseum, Stadhouderslaan 41. Di t/m zo 11-17u. Inl: 070 – 3381111 Andy Warhol, Marilyn Monroe, 1967, Zeefdruk op papier, 91,4 x 91,4 cm, Particuliere Collectie

De tentoonstelling Sixties! is één nostalgische draaikolk van muziek, polygoonjournaals en kunst. Pop, Op en Minimal Art hangen door elkaar, er is een verzameling mini-jurken te zien, maar ook de broek van Jimi Hendrix. Zelfs Constant, Armando en Asger Jorn zijn vertegenwoordigd – in een zalenlange lofzang op de maatschappij. Het cola-gevoel overheerst zo sterk dat het alle kritische noten wegvaagt. Kunsthistorisch wringt de boel.

Sixties! T/m 29 april in het Haags Gemeentemuseum, Stadhouderslaan 41. Di t/m zo 11-17u. Inl: 070 – 3381111