Modersohn-Becker

Modersohn-Becker In het Chabotmuseum hangen tekeningen en schilderijen van Paula Modersohn-Becker (1876-1907), die in Parijs haar opleiding kreeg. Na haar studie ging ze terug naar haar dorp Worpswede bij Bremen en de wereld van Worpswede was groot genoeg voor Modersohn. Bomen, (zelf)portretten, moederschap en een enkel stilleven vormden de enige onderwerpen. Door opsmuk uit te bannen, drong ze door tot de kern van het bestaan. Paula Modersohn-Becker t/m 11 maart in het Chabot Museum, Museumpark 11, Rotterdam. Di-vr 11-16u30, za 11-17u, zo 12-17u Paula Modersohn -Becker, Brustbild eines Mädchens mit Strohhut und Kind im Profil, ca. 1903
Modersohn-Becker In het Chabotmuseum hangen tekeningen en schilderijen van Paula Modersohn-Becker (1876-1907), die in Parijs haar opleiding kreeg. Na haar studie ging ze terug naar haar dorp Worpswede bij Bremen en de wereld van Worpswede was groot genoeg voor Modersohn. Bomen, (zelf)portretten, moederschap en een enkel stilleven vormden de enige onderwerpen. Door opsmuk uit te bannen, drong ze door tot de kern van het bestaan. Paula Modersohn-Becker t/m 11 maart in het Chabot Museum, Museumpark 11, Rotterdam. Di-vr 11-16u30, za 11-17u, zo 12-17u Paula Modersohn -Becker, Brustbild eines Mädchens mit Strohhut und Kind im Profil, ca. 1903

In het Chabotmuseum hangen tekeningen en schilderijen van Paula Modersohn-Becker (1876-1907), die in Parijs haar opleiding kreeg. Na haar studie ging ze terug naar haar dorp Worpswede bij Bremen en de wereld van Worpswede was groot genoeg voor Modersohn. Bomen, (zelf)portretten, moederschap en een enkel stilleven vormden de enige onderwerpen. Door opsmuk uit te bannen, drong ze door tot de kern van het bestaan.

Paula Modersohn-Becker t/m 11 maart in het Chabot Museum, Museumpark 11, Rotterdam. Di-vr 11-16u30, za 11-17u, zo 12-17u