Kruistocht

Kruistocht Hartstochtelijke, eigenzinnige zij het soms wat haastige verfilming van de beroemde jeugdroman van Thea Beckman. Zeventienjarige Dolf raakt verzeild in de Middeleeuwen en ontmoet daar ware vriendschap en opoffering in een kinderkruistocht. Wie het boek kan loslaten ziet een spannend avontuur voor kinderen vanaf 9 jaar. Kruistocht in spijkerbroek is een Engelstalige internationale coproductie geworden en het open einde zal iedereen rauw op het dak vallen. Regie: Ben Sombogaart. Met: Joe Flynn, Stephanie Leonidas, Emily Watson. In: 15 bioscopen.
Kruistocht Hartstochtelijke, eigenzinnige zij het soms wat haastige verfilming van de beroemde jeugdroman van Thea Beckman. Zeventienjarige Dolf raakt verzeild in de Middeleeuwen en ontmoet daar ware vriendschap en opoffering in een kinderkruistocht. Wie het boek kan loslaten ziet een spannend avontuur voor kinderen vanaf 9 jaar. Kruistocht in spijkerbroek is een Engelstalige internationale coproductie geworden en het open einde zal iedereen rauw op het dak vallen. Regie: Ben Sombogaart. Met: Joe Flynn, Stephanie Leonidas, Emily Watson. In: 15 bioscopen.

Hartstochtelijke, eigenzinnige zij het soms wat haastige verfilming van de beroemde jeugdroman van Thea Beckman. Zeventienjarige Dolf raakt verzeild in de Middeleeuwen en ontmoet daar ware vriendschap en opoffering in een kinderkruistocht. Wie het boek kan loslaten ziet een spannend avontuur voor kinderen vanaf 9 jaar. Kruistocht in spijkerbroek is een Engelstalige internationale coproductie geworden en het open einde zal iedereen rauw op het dak vallen.

Regie: Ben Sombogaart. Met: Joe Flynn, Stephanie Leonidas, Emily Watson. In: 15 bioscopen.