Alle opgepakte Ajax-fans weer vrij

BREMEN, 15 febr. De politie in Bremen heeft de zestig Nederlandse supporters die gisteravond bij de voetbalwedstrijd tussen Werder Bremen en Ajax waren gearresteerd, vrijgelaten. Noemenswaardige rellen hebben zich rond het duel niet voorgedaan, bevestigde de politie vandaag. Door vroegtijdig ingrijpen voorkwam de politie dat het tot massale vechtpartijen kwam tussen fans van de beide voetbalclubs. Voor aanvang van het UEFA-Cupduel hield de Bremer politie vijftig supporters aan, die in de binnenstad voor problemen zorgden. Er vlogen wat flessen door de lucht, maar ernstige ongeregeldheden bleven uit. Ook tijdens en na de wedstrijd bleef het relatief rustig. Ongeveer 2.500 supporters waren Ajax nagereisd naar Bremen. Volgens de politie veroorzaakten driehonderd fans onrust.