Stille tocht voor Erkan Yildiz

Stille tocht voor Erkan Yildiz Amsterdam. In Amsterdam is gisteravond een stille tocht gehouden voor de 29-jarige Erkan Yildiz. Al drie keer was zijn avondwinkel La Nuit in Amsterdam-Noord overvallen. Niets hielp daartegen, zei hij vorig jaar november in NRC Handelsblad. Bij de laatste overval, afgelopen donderdagavond, werd Yildiz doodgeschoten door twee overvallers. Foto WFA WFA75:STILLE TOCHT VOOR ERKAN YILDIZ:AMSTERDAM;13FEB2007- Vanavond wordt er een stille tocht gehouden voor de verleden week vermoorde winkelier Erkan Yildiz. Hij werd doodgeschoten bij een overval op zijn avondwinkel La Nuit op de Waddenweg in Amsterdam Noord. De stille tocht vertrekt vanaf de Waddenweg en gaat naar het Purmerplein en weer terug naar de Waddenweg. WFA/jvdh/str. Rein van Zanen WFA WFA