Eto’o levert kritiek op Rijkaard

Eto’o levert kritiek op Rijkaard BARCELONA, 14 FEBR. Barcelonavoetballer Samuel Eto’o leverde gisteren ten overstaan van de media kritiek op coach Frank Rijkaard. De Kameroener verweet hem ‘respectloze’ uitlatingen. Volgens Rijkaard weigerde Eto’o, net hersteld van een knieblessure, zondag in te vallen. „Hij wilde niet, maar hij vertelde niet waarom. Dat vind ik een schande.” Dat viel verkeerd bij Eto’o. „Tijdens een persconferentie vertellen dat ik niet wilde spelen, is het gedrag van een slecht mens. Ik kom altijd de verplichtingen na. Er zijn twee kampen bij Barcelona en daarvan ben ik nu de dupe. Sommige media ondersteunen een rivaal van voorzitter Laporta. Die hebben baat bij de grote onrust die nu ontstaat.” Foto AP FC Barcelona's Cameroon striker Samuel Eto'o, center, answers journalists questions in Vilafranca del Penedes, northeastern Spain, Tuesday, Feb. 13, 2007, where he criticized team coach Frank Rijkaard, describing him as "a bad person", for suggesting the striker had refused to play in last Sunday's league game. (AP Photo/EFE, Felix Miro) ** LATIN AMERICA, CARIBBEAN AND SPAIN OUT ** Associated Press