Zeker 78 doden bij aanslagen Irak

Zeker 78 doden bij aanslagen Irak Bagdad. Een man roept omstanders op te vluchten na de ontploffing van drie autobommen op een markt in Bagdad. Zeker 78 mensen werden gedood en 165 gewond bij de explosies, die een gebouw van acht verdiepingen in brand zetten. De explosies hadden plaats net na een shi’itische herdenking van de aanslag op de Gouden Moskee in Samarra op 22 februari 2006. Dat was volgens de moslimkalender een jaar geleden. Foto Reuters A man runs down a street warning people to flee shortly after a twin car bomb attack at Shorja market in Baghdad February 12, 2007. Three bomb attacks at markets in Baghdad killed at least 64 people and wounded 150 on Monday as Iraqis marked the first anniversary of a Shi'ite shrine bombing that pitched the country to the brink of civil war. REUTERS/Ceerwan Aziz (IRAQ)
Zeker 78 doden bij aanslagen Irak Bagdad. Een man roept omstanders op te vluchten na de ontploffing van drie autobommen op een markt in Bagdad. Zeker 78 mensen werden gedood en 165 gewond bij de explosies, die een gebouw van acht verdiepingen in brand zetten. De explosies hadden plaats net na een shi’itische herdenking van de aanslag op de Gouden Moskee in Samarra op 22 februari 2006. Dat was volgens de moslimkalender een jaar geleden. Foto Reuters A man runs down a street warning people to flee shortly after a twin car bomb attack at Shorja market in Baghdad February 12, 2007. Three bomb attacks at markets in Baghdad killed at least 64 people and wounded 150 on Monday as Iraqis marked the first anniversary of a Shi'ite shrine bombing that pitched the country to the brink of civil war. REUTERS/Ceerwan Aziz (IRAQ) REUTERS