Taartontwerp voor Valentijnsdag

Taartontwerp voor Valentijnsdag Rotterdam, 13 febr. Ontwerp voor een valentijnstaart van de Rotterdamse taartarchitect Jeroen van der Graaf (41), die in 1992 het Guiness Book of Records haalde met de grootste taart ter wereld (voor 25.000 personen). Van der Graaf maakt bij zijn ontwerpen onder meer gebruik van beeldhouwtechnieken. Hij startte in 1985 als patissier in het familiebedrijf van zijn vader in Rotterdam en ontwikkelde onder meer producten voor Albert Heijn, Dr. Oetker en Maître Paul. Foto NRC Handelsblad, Vincent Mentzel Een ontwerp voor Valentijn van de Rotterdamse taartenarchitect Jeroen van der Graaf. Foto Vincent Mentzel Valentijnsdag komt eraan. Een ontwerp van de Rotterdamse taartenarchitekt Jeroen van der Graaf . foto VINCENT MENTZEL==F/C==Rotterdam , 29 januari 2007
Taartontwerp voor Valentijnsdag Rotterdam, 13 febr. Ontwerp voor een valentijnstaart van de Rotterdamse taartarchitect Jeroen van der Graaf (41), die in 1992 het Guiness Book of Records haalde met de grootste taart ter wereld (voor 25.000 personen). Van der Graaf maakt bij zijn ontwerpen onder meer gebruik van beeldhouwtechnieken. Hij startte in 1985 als patissier in het familiebedrijf van zijn vader in Rotterdam en ontwikkelde onder meer producten voor Albert Heijn, Dr. Oetker en Maître Paul. Foto NRC Handelsblad, Vincent Mentzel Een ontwerp voor Valentijn van de Rotterdamse taartenarchitect Jeroen van der Graaf. Foto Vincent Mentzel Valentijnsdag komt eraan. Een ontwerp van de Rotterdamse taartenarchitekt Jeroen van der Graaf . foto VINCENT MENTZEL==F/C==Rotterdam , 29 januari 2007 Mentzel, Vincent