Overige films

National Lampoon’s Loaded Weapon (Gene Quintano, 1993, VS). Grappen zijn dun gezaaid en worden traag gebracht in parodie op de politiefilm Lethal Weapon. Met Emilio Estevez als Mel Gibson en Samuel L. Jackson als Danny Glover. Ook de roemruchte ondervragingsscène uit Basic Instinct wordt gepersifleerd, met Kathy Ireland als een soort Sharon Stone. Veronica, 21.35-23.05u.

The Honey Pot (Joseph L. Mankiewicz, 1967, VS/Italië). Semiklassieke toneelkomedie van Ben Johnson lag ten grondslag aan babbelziek blijspel waarin steenrijke Rex Harrison voorgeeft stervende te zijn en de reacties afwacht van zijn vroegere minnaressen Susan Hayward, Capucine en Edie Adams. ARD, 0.50-2.55u., nagesynchroniseerd.

A Goofy Movie (Kevin Lima, 1995, VS). Eerste lange bioscoopfilm rond de domme August van Duckstad legt de nadruk op de puberale angst van diens zoon Max. Morgen, BBC2, 12.00-13.30u.