Mondo bizarro (10)

Dit is uit de tweede hand, de bron is topkrant Komsomolskaja Pravda. Vissers in de zee van Azov vonden een buitenaards wezen van zo’n honderd kilo. Die leek op … een vis. Dus filmden zij hem op de keukentafel en smikkelden hem daarna op. De alien smaakte heerlijk. Ufologen zijn diep teleurgesteld.  Wat te denken van dit filmpje? The jury is out. Een alien? Een bijrolspeler uit Spongebob Squarepants? Een

dolfijn.jpgDit is uit de tweede hand, de bron is topkrant Komsomolskaja Pravda. Vissers in de zee van Azov vonden een buitenaards wezen van zo’n honderd kilo. Die leek op … een vis. Dus filmden zij hem op de keukentafel en smikkelden hem daarna op. De alien smaakte heerlijk. Ufologen zijn diep teleurgesteld. 

Wat te denken van dit filmpje? The jury is out. Een alien? Een bijrolspeler uit Spongebob Squarepants? Een illegale immigrant uit het zuiden? (let op de muziek) Of is het toch gewoon een Russische vis? Ik vond wel onduidelijker zaken op mijn bord hier.

Dit is overigens niet de eerste alien die in een Russisch net verstrikt raakte: uit het blote hoofd herinner ik me de afgelopen zes jaar een stuk of drie zeemonsters, compleet met foto’s of films. Van de anderen heb ik nooit meer iets vernomen, dus die zullen ook wel als vissoep zijn geëindigd. 

    • Coen van Zwol