Minister bezoekt nieuw Wembley

Minister bezoekt nieuw Wembley Londen, 13 febr. De Britse minister van Financiën Gordon Brown inspecteerde gisteren het nieuwe Wembley Stadion in Londen. Brown, favoriet om premier Blair op te volgen, toonde zich bij zijn bezoek enthousiast over de mogelijkheid het WK voetbal van 2018 in eigen land te houden. Gisteren verscheen een overheidsrapport van waarin het land een goede kans wordt toegedicht om het WK te mogen organiseren. De kwaliteit van de stadions speelt volgens het rapport een sleutelrol bij de toewijzing. „Alles klopt en we moeten nu het plan goed verkopen. Dit kan het mooiste sportdecennium [met WK en de Spelen in Londen in 2012] van de geschiedenis worden”, aldus Brown. (Foto AP) REFILE - CORRECTING DATE Britain's Chancellor of the Exchequer Gordon Brown kicks a ball with members of Elsdale School football team near the new Wembley Stadium in north London February 12, 2007. A government study suggesting England are in a good position to bid for the 2018 World Cup finals was welcomed by the Football Association on Monday. REUTERS/Chris Young/AFP Photo/WPA Pool (BRITAIN) REUTERS