Aboutaleb op pad met Verdonk

Aboutaleb op pad met Verdonk Amsterdam, 13 febr. De Amsterdamse wethouder Ahmed Aboutaleb (Onderwijs, PvdA) en minister Rita Verdonk (Integratie en Jeugdbescherming, VVD) waren gisteren samen op werkbezoek op Schiphol. Ze spraken daar met werkgevers over jeugdwerkloosheid. De afspraak werd in oktober vorig jaar gemaakt bij wijze van verzoening, na een ruzie tussen de twee. Verdonk was toen woedend op Aboutaleb, omdat hij tijdens een VVD-bijeenkomst had gezegd dat zij „politiek gebruik” had gemaakt van „de situatie” na de moord op Theo van Gogh. (Foto WFA) WFA37:ABOUTALEB EN VERDONK OP SCHIPHOL:AMSTERDAM;12FEB2007- Foto: Rita Verdonk (links) en Ahmed Aboutaleb staan de pers te woord. Minister Rita Verdonk en wethouder Ahmed Aboutaleb praten in hotel Dorinth Sofitel te Schiphol met lokale ondernemers over het oplossen van werkloosheid van (allochtone) jongeren. WFA/jvdh/str. Michael Jacobs WFA
Aboutaleb op pad met Verdonk Amsterdam, 13 febr. De Amsterdamse wethouder Ahmed Aboutaleb (Onderwijs, PvdA) en minister Rita Verdonk (Integratie en Jeugdbescherming, VVD) waren gisteren samen op werkbezoek op Schiphol. Ze spraken daar met werkgevers over jeugdwerkloosheid. De afspraak werd in oktober vorig jaar gemaakt bij wijze van verzoening, na een ruzie tussen de twee. Verdonk was toen woedend op Aboutaleb, omdat hij tijdens een VVD-bijeenkomst had gezegd dat zij „politiek gebruik” had gemaakt van „de situatie” na de moord op Theo van Gogh. (Foto WFA) WFA37:ABOUTALEB EN VERDONK OP SCHIPHOL:AMSTERDAM;12FEB2007- Foto: Rita Verdonk (links) en Ahmed Aboutaleb staan de pers te woord. Minister Rita Verdonk en wethouder Ahmed Aboutaleb praten in hotel Dorinth Sofitel te Schiphol met lokale ondernemers over het oplossen van werkloosheid van (allochtone) jongeren. WFA/jvdh/str. Michael Jacobs WFA WFA